Kapcsolat felvétel

  Erdélyi Szállásajánló – Több, mint 2000 szálláshely ajánlata egy helyen!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SZÁLLÁS REGISZTRÁCIÓ – tudnivalók:

A Kerengo startup, melynek szerves része, az Erdélyi Szállásajánló portál, a 2002-ben indult szekelyfoldinfo.ro és román nyelvű változata a cazaretransilvania.ro, valamint a napjainkig megjelent további új weboldalakat tartalmazza.
Az Erdélyi Szállásajánló portál összes oldala olyan szoftverrel működik, amely lehetővé teszi a szálláshelyek népszerűsítését, valamint azok foglalását azáltal, hogy átirányítja a felhasználókat a Kerengo szállásfoglalási platformra.

Rövid bemutató:
Az Erdélyi Szállásajánló, a www.szekelyfoldiinfo.ro portál adminisztrátora, a romániai partnerszállások (több mint 2000 szállásegység) hirdetését kínálja.
2002 óta van jelen a turisztikai piacon a belföldi és nemzetközi turizmus internetes népszerűsítőjeként, oly módon, hogy az Erdélyi Szállásajánló portál számos látogatóját a partnerszálláshelyek lehetséges vendégeivé varázsolja.

Az Erdélyi Szállásajánló 2 nyelven regisztrálja és népszerűsíti partnerszálláshelyeinek kínálatát az alábbi két portálon:
RO | www.cazaretransilvania.ro
HU | www.szekelyfoldinfo.ro

Bis, a szilveszteri újévi ajánlatokat a következő nagy látogatottságú tematikus oldalakon, 2 nyelven:
RO | www.cazaretransilvania.ro/Revelion.html
HU | www.szekelyfoldiinfo.ro/Szilveszter.html

Az Erdélyi Szállásajánló garantált hirdetési szolgáltatásokkal (speciális weboldal, stb.) népszerűsíti partnerei turisztikai szolgáltatási csomagjait.
Az Erdélyi Szállásajánló által újonnan létrehozott és regisztrált partnerszálláshely oldalának hosting, illetve karbantartása az együttműködés teljes időtartama alatt ingyenes.

 

Szállás regisztráció: hotelek, motelek, panziók, villák, vendégházak, kulcsosházak
Regisztráció kezdeményezéséhez, kérem kattintson ide!

 

UGRÁS A LAP TETEJÉRE