Felhasználási Feltételek

Érvényes abban az esetben, ha a kapcsolafelvétel az Erdélyi Szállásajánló / GaL M Tibor I.I / www.szekelyfoldiinfo portálon történt

A www.szekelyfoldiinfo.ro honlapon (valamint annak aloldalain) elérhető szolgáltatások (vagy bármely oldal) megnyitásával Ön elfogadja az alábbiakban felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet velük ne nyissa meg oldalainkat!
A felhasználási feltételek aktuális változata a honlap alján található "Felhasználási Feltételek" feliratú linkre történő kattintással érhető el.
A honlap működtetője díjtalanul teszi hozzáférhetővé a www.szekelyfoldiinfo.ro honlap oldalain található információkat és szolgáltatásokat.
A www.szekelyfoldiinfo.ro honlapon a különböző szolgáltatásokat nyújtó fuvarozók, szállások illetve egyéb beszállítók mindannyian független vállalkozók, nem az üzemeltető megbízottai, vagy alkalmazottai. Az általuk közétett információkat a működtető nem köteles felülvizsgálni.
A www.szekelyfoldiinfo.ro honlapon található összes információ (képek, leírások, logók, mottók, dokumentumok, médiaanyagok, technikai megoldások és ehhez kapcsolódó információk a honlap müködtetőjének tulajdonát képezik. Az előbbiekben felsorolt anyagok bármilyen nemű felhasználása (bármilyen formában) tilos a www.szekelyfoldiinfo.ro honlap müködtetőjének előzetes, írásos beleegyezése nélkül.

A tulajdonosoknak (szolgáltatásokat nyújtó független vállalkozóknak):

  • Az űrlap kitöltésével Ön egyetért azzal, hogy az elküldött adatok (szöveg és képek) is megjelenjenek www.szekelyfoldiinfo.ro honlapon
  • A benyújtott ajánlatok pontos információkat kell tartalmazzanak a kínált szolgáltatásokról (szálláshely, szállítás, stb) és bármilyen utólagos módosítást a legrövidebb időn belül be kell jelenteni (adataikat aktualizálni).
  • Bemutatott vállalkozás, szálláshely működésének hivatalosságáért, a közölt adatok (szöveg, kép, stb.) helyességéért és hitelességéért a felelősség kizárólag a vállalkozót, vendéglátót, illetve a tulajdonost terheli.
  • Az esetlegesen felmerülő reklamációt a hirdető fél közvetlenül a felhasználóval oldja meg.

A felhasználóknak:

  • A honlap működtetője a www.szekelyfoldiinfo.ro honlapon közölt adatok pontosságáért (termékek szolgáltatások, stb), vagy amelyek a portálon keresztül elérhetőek, nem vállal felelőséget.
  • Az üzemeltető nem tartozik kártérítési felelősséggel: a honlappal kapcsolatos (honlap használat, használatra képtelen állapot, nem megfelelő működés, üzemzavar, hiba, információ-továbbítási késedelem, számítógépes vírusok, stb.) károkért semmilyen esetben sem.
  • Nem garantálja a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lehetőségét.
  • A működtető mindent elkövet annak érdekében, hogy a www.szekelyfoldiinfo.ro honlapon található információk pontosak aktuálisak és helytállóak legyenek, de azok tényleges pontosságáért, helytállóságáért nem szavatol (előfordulhat, hogy a közzétett szolgáltatások, ajánlatok, információk hibákat tartalmaznak).
  • A www.szekelyfoldiinfo.ro oldalain elérhető információk rendszeresen módosulnak. Az üzemeltető fenntartja a jogot a felfedezett hibák - a felfedező személyétől függetlenül - előzetes figyelmeztetés nélkül történő helyesbítésére.

Amennyiben szükséges, az üzemeltető előzetes értesítés nélkül bármikor módosíthatja a www.szekelyfoldiinfo.ro oldalain bemutatott ajánlatokat, árakat, egyéb adatokat. Előfordulhat az is, hogy a közölt adatok, információk elavultnak bizonyulnak. Az üzemeltető mindent megtesz ennek elkerülése érdekében, de kötelezettséget nem vállal az adatok mindenkori frissítettségéért.
Szolgáltatásaink számos olyan kapcsolódási pontot (linket) tartalmaznak, amely más szolgáltatók oldalaira vezetnek. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért a www.szekelyfoldiinfo.ro honlap nem vállal felelősséget.
Ha Ön a fentieket tudomásul vette és egyetért, akkor a honlapot saját felelőségére használhatja.