Telek Bucsin Teto, Bucsin Teto-i ingatlan, eladó telek Bucsin Teto, ingatlan Bucsin Teto, ingatlan eladó Bucsin Teto, telek eladó Bucsin Teto, telekvásárlás Bucsin Teto, ingatlanvásárlás Bucsin Teto, telek vásárlás, ingatlanvásárlás Bucsin Teto, eladó ingatlan telek eladó Bucsin Teto
 
Románia - Erdély telek, ingatlan
 
Románia - Erdély - Eladó Bucsin Panzió - Bucsin Teto - Hargita Megye
 
 
Eladó ingatlan a Bucsin teton, Bucsin Panzió

A panzio 1250 m magassagban fekszik a Hargita megyeben fekvo gorgenyi havasok birtokaban, pontosabban a Bucsin teto turisztikai kozpont Fo utcajan, 10 km- re Parajdtol es 15- km re Szovatatol, Gyergyoszentmiklos iranyaban.

Az epulet a 1900 as evek alatt , megalapozott faragott kotombokbol keszult, hasznalva a korszak sajatos epitkezesi technikajat.

Szeltol ovott teruleten fekszik es napkozben elvezheto a forro nap sugara.

2008 ban az epuletet felujitotottak es modernizaltak a kovetkezokkel: ivo viz, szennyvizcsatorna, kozponti futes, elektromos aram.

A kozponti futes fas kazannal van megoldva igy elvezni lehet a fa ropogasanak a hangulatat.

Az ivo viz 350 m tavolsagban helyezkedo forrasbol ered, egy kiepitett szuro berendezessel es a fagy pont hatar ala elhelyezett polietilen csovek segitsegevel biztositjuk.

A szennyviz megfeleloen kiepitett oldomedencekbe van kivezetve.

A villamos energiat fotovoltaikus panelek és a vízenergiat felhasznalo turbina segitsegevel generalunk, amelyet majd 230 volt eroseggu aramma alakitunk, kulonleges helyzetben gazolaj felhasznalo generatort is alkalmazzunk.

Az epulet kulso resze is hoszigetelovel ellatott, amelyet polsztirollal es kozetgyaopottal vontak be.

A panzio teljes foldszinti resze padlofutessel ellatott.

Az ingatlan belso felosztasa a foldszinti reszen a kovetkezo: konyha, service szoba, nappali, fürdoszoba és az eloszoba . Ugyanakkor talalhato egy kulon szoba a segedeszkozoknek.

Az emeleten 5 szoba talalhato, mindegyik sajat furdoszobaval es terasszal ellatva.

A megszallonak van kulon pince resze is, 2 szoba nagysagu helysegre felosztva.

Az epulet minden sajatosagga megtalalhato a fent emlitett leirasban.

Az ingatlan felujitasa a legjobb minosegu anyagok felhasznalasaval valosult meg, bizonyos elemeket Svedorszagbol is importaltunk.

Az epulet kulon udvarral, garazzsal, istalloval, feszerrel, madar es kutya karammal bovult.

A telek, amelyen az epulet talalhato, 6500 negyzetmeternyi helyet olel fel, korulveve fenyves erdovel es ott halad el a fo osszekoto ut Szovata-Gyergyoszentmiklos iranyaban.

Irányár: ELADVA.

Kapcsolatfelvétel:
Tel.: 0040-751-012 277

Eladó ingatlan a Bucsin teton, Bucsin Panzió Eladó ingatlan a Bucsin teton, Bucsin Panzió Eladó ingatlan a Bucsin teton, Bucsin Panzió

Az alábbi térképen a NYÍL a(z) Bucsin Panzióra mutat!


Nagyobb térképre váltás


  Eladó ingatlan a Bucsin teton, Bucsin Panzió Eladó ingatlan a Bucsin teton, Bucsin Panzió Eladó ingatlan a Bucsin teton, Bucsin Panzió Eladó ingatlan a Bucsin teton, Bucsin Panzió Eladó ingatlan a Bucsin teton, Bucsin Panzió Eladó ingatlan a Bucsin teton, Bucsin Panzió Eladó ingatlan a Bucsin teton, Bucsin Panzió Eladó ingatlan a Bucsin teton, Bucsin Panzió
Kapcsolatfelvétel magyar, román és angol nyelven

   Mobil RO:   (004) - 0736 651 069
   Telefon HU: (0036) - 1 445 4593

 
 

UGRáS A LAP TETEJÉRE

   

ELADÓ TELKEK ÉS
 
INGATLANOK
 
Romániában - Erdélyben

ELADÓ TELKEK ÉS
 
INGATLANOK
 
Magyarországon