Sepsibükszád-szállás Sepsibükszád fürdőtelep-Sólyomkő Panzió és Kulcsosház-Szállásfoglalás Telefon, Online, Sepsibükszádi szállások, szallas-helyek, hotel, panzió, villa, vendégház, kulcsosház, menedékház, apartman, Sepsibükszád fürdőhelyek, sípályák, palya-szallasok.
Sepsibükszád-Szállások és szállásfoglalás Telefon és Online. Sepsibükszádi szállások: hotel, panzió, vendégház, villa, motel camping, kulcsosház-hétvégi ház, apartman, kemping, menedékház, magánszállás, szálláshelyek; Sepsibükszád üdülőtelep speciális szallas és program ajánlatok: Szilveszter, Pünkösd, Karácsony, Húsvét, Wellness; Sepsibükszád település bemutatása: látnivalók-érdekességek, kirándulás, sípályák, Sepsibükszád Map, autótérkép, Sepsibükszádi információs iroda; Sepsibükszádi szálláshely regisztráció a Portálon és hosting; Utazástervezés, utaztatás, idegenvezetés SepsibükszádN, Sólyomkő Panzió és Kulcsosház

SZABADIDŐS PROGRAMAJÁNLÓ
Sólyomkő Panzió és Kulcsosház - Sepsibükszád


SZABADIDŐS PROGRAMAJÁNLÓ
Az alábbiakban a Sólyomkő Panzió és Kulcsosház vendégei által igényelhető szabadidős tevékenységeket találják. A szabadidős tevékenységek szervezett, fizetős programok, előzetes egyeztetés alapján történnek.


Paintball

Kiváló lehetőség önmagunk jobb megismerésére. Másod- és harmadsorban: jó alkalom, hogy megismerhessük kollégáinkat, barátainkat, kikapcsolódjunk és szórakozzunk. Minimum 10 fő szükséges a tevékenységhez. A játék időtartalma kedvfüggő.
http://www.solyomko.ro/theme/Paintball.jpg


Nemezelés

A nemezelés az utóbbi években újra nagyon közkedvelt lett, ennek egyik oka a régi kézműves technikák iránti érdeklődés növekedése és a tűnemezelés megjelenése. A nemez állati szőrből készül. Forró vizes gyúrás hatására, a szőrön elhelyezkedő pikkelyek összeakadnak és így ebből az összetömörödött szőrből alakul ki egy erős anyag. Számtalan színű és formájú tárgy, játék, figura, dísz készíthető. Gyerekek körében is közkedvelt foglalkozás. A tevékenység időben 2-3 órát vesz fel, min. 10 személy részvételére van szükség.

http://www.solyomko.ro/theme/nemezeles.jpgBútorfestés

A XIX. században igen jelentős volt Székelyföld minden régiójában a bútorfestés, mely a templomfestő asztalosmesterek munkáinak hatására terjedt el. Mára már nagyon elterjedt a modern bútorok díszítése, kifestése is. Az érdeklődők a 2-4 órás tevékenység alatt lépéseket sajátíthatnak el a kompozíciók, formák elveiről, a kontűrözésről, a motívumok festéséről, a szimbólumok jelentéséről. Min. 10 személy részvételére van szükség.

http://www.solyomko.ro/theme/Butorfestes.jpg


Kalandpark

Nagyszerű kikapcsolódási és sportolási lehetőség kicsiknek és nagyoknak egyaránt a Sepsibükszádtól 5 km-re található Adventure kalandpark. Igazi kikapcsolódási paradicsom családok és csoportok számára egyaránt, hiszen számtalan játék, kaland várja az ide érkezőket. A Sólyomkő Panzió és Kulcsosház vendégei 20%-os kedvezményben részesülnek.

http://www.solyomko.ro/theme/Kalandpark.jpg


Szekértúra és esztena látogatás

Az esztena a nyájak nyári szálláshelye. Minden tavasszal a téli időszak alatt a pajtában tartott kecskéket és juhokat kihajtják a havasokon található esztenára. A nyájra pásztorok vigyáznak. A szekeres kirándulás gyönyörű, vadregényes környezetben történik. Az esztenán a vendégek frissen készített sajtót, ordát és túrót kóstolhatnak. A szolgáltatás min. 6 fő részvételével igényelhető. 4 órás szabadidős tevékenység.

http://www.solyomko.ro/theme/Esztena.jpg


Lovas szánozás

Felejthetetlen pillanatokban lehet részük azoknak, akik a lovas szánozást választják. Télen a hóval borított táj páratlan szépségeit fedezhetik fel és örökíthetik meg a 3-4 órás séta során. A hideg ellen vastag takarókat biztosítunk, a hangulat fűszerezésére pedig forralt bort ajánlunk. A szolgáltatás min. 6 fő részvételével igényelhető.

http://www.solyomko.ro/theme/Lovas%20szanozas.jpg
Tereplovaglás

Határtalan szabadság, napsütés, virágillat, gyönyörű tájak és csend - ló és lovas számára nincs is szebb dolog, mint egy kikapcsolódást jelentő tereplovaglás.

http://www.solyomko.ro/theme/Tereplovaglas.jpg

Gyalogtúrázás túravezetővel

Az környék megismerésének talán legjobb módja a gyalogtúrázás. Aki szeret a szabadban lenni, vagy edzeni akar, annak ideális mozgás a gyalogtúrázás. Ajánlott útvonalak: Kelet Európa egyetlen vulkanikus eredetű tavához, a Szent-Anna tóhoz, a páratlan szépségű Sólyomkő hegyre, Uzonkafürdőre, a 2 km-en belül található számos borvízforráshoz. Hosszabb, egész napos túrák esetében a bodoki vagy a baróti hegységbe. A szolgáltatás min. 10 fő részvételével igényelhető.

http://www.solyomko.ro/theme/Gyalogtura.jpg
Kerékpártúra

Honismereti kerékpártúra idegenvezetéssel Kovászna és Hargita megyében. A program min. 10 fő részvételével igényelhető.

http://www.solyomko.ro/theme/Kerekpartura.jpg

Sóbarlang és masszázs

Rohanó világunkban kevés lehetőség és hely van arra, hogy természetes gyógyulást, megnyugvást és maximális figyelmet kaphassunk. A Sepsibükszádon található szabadidős tevékenység célja, hogy segítséget nyújthasson a mindennapi testi és lelki megpróbáltatások leküzdésében, az egészség megőrzésében és a lelki harmónia megtalálásában. Egyetlen kúra a sóbarlangban annyit ér, mint egy teljes nap a tengerparton! Vásárolhatók sótermékek: rusztikus vagy csiszolt himalájai sólámpák, sómécses, sópárna, sószappan, fürdősó. Szolgáltatások: jade köves masszázs, sóbarlang. A Sólyomkő Panzió és Kulcsosház vendégei 10%-os kedvezményben részesülnek.
http://www.solyomko.ro/theme/Sokamra%20es%20masszazs.jpg

Táncház

Számunkra a székely hagyományok, kultúraápolás magas eszmei értékkel rendelkezik. Ezen gondolat megvalósításaként vezettük be programjainkba a néptáncoltatást. A tevékenység akár már 10 főtől is igényelhető. A vendégek számára táncoktatót ajánlunk és táncházakat szervezünk.

http://www.solyomko.ro/theme/tanchaz.jpg

Baranta

http://www.solyomko.ro/theme/baranta.jpg

A baranta a IX. század és a XX. század között élt magyarság harci kiképzési formáira épülő fegyveres- és pusztakezes harcművészeti irányzat, hagyományos népi és harci értékeink közvetítője. 4-5 fős bemutató, időtartama 15-20 perc A bemutató alatt szál-, hajító- és nagy hatótávolságú fegyverek elevenednek fel, harci mozzanatok, koreográfiák és párbajok közepette. Kérés szerint váltakozó, fegyverektől a gyermekjátékokig terjedő mutatványtár. A résztvevők kipróbálhatják a régi fegyvereket, megízlelhetik az elmúlt idők ízét vagy akár gyerekeikkel együtt újra élvezhetik nagyapáinktól, nagyanyáinktól ránk maradt népi játékokat. Vérengző csaták, vérpezsdítő párbajok teljes biztonságban.

http://www.solyomko.ro/theme/baranta2.jpg

 

 


Fogadjuk szállásigénylését e-mailben non-stop.

Telefonos ügyfélszolgálat:
Hétfő - Péntek      10 - 18 óra

Kapcsolatfelvétel magyar, román és angol nyelven

   Tel. RO:  (004) - 0266 219 456
   Mobil RO:   (004) - 0736 651 069
   Telefon HU: (0036) - 1 445 4593

 

UGRÁS A LAP TETEJÉRE


Sepsibükszád-Sepsibükszád - Foglalható szálláskategóriák: Hotel - Szálloda, Szálló, Panzió, Villa, Motel, Hostel, Fogadó, Apartmanház, Étterem, Kulcsosház, Nyaraló - Faház, Gerendaház, Menedékház, Vendégház, Parasztház, Diákszállás, Bungalow, Kemping
Megtekinthetőek: SepsibükszádI - ERDÉLYI - ROMÁNIAI SZÁLLÁSAJÁNLATOK, biztosított az ONLINE SZÁLLÁSFOGLALÁS amely kiterjed a KÁRPÁT-MEDENCÉRE, ERDÉLYRE, ROMÁNIÁRA.
Megjegyzés: a fent bemutatott szálláshely működésének hivatalosságáért, a közölt adatok helyességéért és hitelességéért a felelősség kizárólag a vendéglátót, illetve tulajdonost terheli. Működési szabályzat