Turizmus Romániában - Erdélyben, Utazás, Kirándulás, Szálláslehetõségek - online szállásfoglalás, Olcsó szállások, SZÁLLÁSHELYEK-SZÁLLÁSAJÁNLATOK (hotel, motel, panzió, vendégház, kulcsosház, hétvégi ház, kabana, bungalow, menedékház, falusi vendégház, turistaszálló, hostel, kemping, üdülõtábor, ifjúsági szállás, bentlakás, stb.) ELLÁTÁS
 

ROMÁNIAI - ERDÉLYI SZÁLLÁSAJÁNLATOK - ONLINE SZÁLLÁSFOGLALÁS


A Gyopár** Panzió és Kemping Torockó-tól egy kellemes sétányira fekszik.
A kis magyar falu - amely a világörökség része - az 1128 méter magas Székelyko lábánál terül el, Kolozsvár-tól délre fekszik.
Az 1870-es tuzvész után újjáépült, jellegzetes házaival egy valóságos, élo skanzenre emlékezteti a látogatót.
Torockó és a szomszédos Torockószentgyörgy igazi kis etnikai szigetként maradt meg a Torockói-medencében (550 m), mely Aranyosszékhez tartozik és szinte teljesen el van zárva a külvilágtól.
A fáradt turista itt tökéletes nyugalomra talál: a parasztházak, a csörgedezo patak, a vízimalom, a torockószentgyörgyi vár romjai, az elhagyatott vas- és aranybányák, mészkoszirtjei, történelmi hagyományai Torockót Erdély egyik legvonzóbb turisztikai vidékévé tették.
Részletesebb leírás...

Kapcsolat: (+4) 0736 651 069
Küldjön üzenetet

 

Férőhelyek: összesen 38+30 személy számára
  • gerendaház: 2 db kétágyas és 2 db háromágyas szoba,     1 fürdőszoba
  • 13 db kétágyas kerti faház, és 3 vizesblokk
  • 20 db sátorhely
  • Árajánlat:

    Foglalhatóak és megtekinthetoek: ROMÁNIAI - ERDÉLYI SZÁLLÁSAJÁNLATOK, biztosított az ONLINE SZÁLLÁSFOGLALÁS amely kiterjed a KÁRPÁT-MEDENCÉRE, ERDÉLYRE, ROMÁNIÁRA.