Románia, Kárpát-medence, Erdély, Hargita Megye, Bucsini Turizmus, Utazások, Szálláslehetőségek Bucsinon: Panzió, Kulcsosház, Menedékház. Szolgáltatások: Szállásfoglalás, Személyszállítás, Idegenvezetés. Programok, ünnepek: Kirándulás, Szilveszter, Karácsony, Húsvét, Pünkösd.
 
Turizmus Romániában - Erdélyben, Utazás, Kirándulások, Szálláslehetőségek, Online szállásfoglalás            Turizmus Romániában - Erdélyben, Utazás, Kirándulások, Szálláslehetőségek, Online szállásfoglalás
Válasszon szállást honlapunkon, foglalja le, fedezze föl Erdély varázsát.

Sípályák, Sízés Bucsin-tetőn - Bogdánban

A Bucsin-átjáró, sokoldalú kikapcsolódási lehetőségei révén, egy nagyszerű hely a kirándulásokhoz, vagy a téli sportok gyakorlásához.

A korszerű felvonóval felszerelt Bogdán Sípálya, 1200 méter tengerszintfeletti magasságban helyezkedik el Parajd és a Bucsin átjáró DN13B útja mentén, a 15-ös kilométerkőnél egy gyönyörű hegyi tájban.

Elhelyezkedésének köszönhetően, a Bogdán Sípálya és Menedékház ideális hely azon turisták számára akik, egy nagyszerű síszezont szeretnének eltölteni a hegyekben, vagy akik a hegyvidéki természet szépségeit szeretnék felfedezni.
A Bogdán menedékház, sífelszereléseket kínál kölcsönzésre minden korosztályú kedves vendégei számára. Akik nem síznek azoknak műanyag szánkók állnak a rendelkezésükre.

Sípálya neve Hossza Nehézségi foka Felvonó Éjszakai Világítás
Bogdán 750 m Közepes Van Nincs

A Bogdán sípálya megközelíthető:
  • saját személygépjárművekkel (őrzött parkoló áll rendelkezésre)
  •    Pályaszállások:                      Közeli Szállások: