Turizmus Romániában - Erdélyben, Utazás, Kirándulás, Szálláslehetõségek - online szállásfoglalás, Olcsó szállások, SZÁLLÁSHELYEK-SZÁLLÁSAJÁNLATOK (hotel, motel, panzió, vendégház, kulcsosház, hétvégi ház, kabana, bungalow, menedékház, falusi vendégház, turistaszálló, hostel, kemping, üdülõtábor, ifjúsági szállás, bentlakás, stb.) ELLÁTÁS
 

ROMÁNIAI - ERDÉLYI SZÁLLÁSAJÁNLATOK - ONLINE SZÁLLÁSFOGLALÁS


Legyen a Bódi Villa vendége!
Szatmárnémeti központjában, egy négy csillagos, elegáns és patinás szállóba hívjuk meg Önt.
A szálló ötvözi a XIX. század hangulatát, a XXI. század kényelmével.
Jól felkészült csapatunk garancia arra, hogy magas színvonalú szolgáltatásokat vehet igénybe minden kedves vendégünk.
Reggeli: svédasztalos reggeli, a szoba árában benne foglaltatik.

A szobák, amelyeket szintén az Önők figyelmebe ajánlunk egy változata a szállodai szobáknak mivel egy hosszabbtávú megszállás alkalmával sokkal kényelmesebbek és kevésbé költségesek.
A szobák a városközpontban helyezkednek, tágasak, teljes berendezéssel rendelkeznek, minőség- ár viszonylatban pedig nagyon kedvezőek.
Vendégeinket megkérdeztük, meghallgattuk, megfigyeltük! Következtetésünk- nekünk sikerült! Vendégeink elégedetten távoznak, visszatérnek hozzánk és bátran ajánlanak bennünket!

A Premium Class Ház az Ana Ipatescu utcán helyezkedik el, Szatmárnémeti rezidenciális térségében, 11 bútorozott és teljesen felszerelt szobával áll az Önök rendelkezésére.
Az épület 2004-ben lett felújitva és használatra bocsátva.
A Business Class Ház az Avram Iancu helyezkedik el, közel városunk legszebb parkjához, amely ideális hely a reggeli jogging-hoz.
4 lakosztállyal és 2 bútorozott szobával áll az Önök rendelkezésére. Az épület 2003-ban lett felújitva és használatra bocsátva.

Férőhelyek: 9 szoba összesen 16 férőhely

Árajánlat:

Foglalhatóak és megtekinthetoek: ROMÁNIAI - ERDÉLYI SZÁLLÁSAJÁNLATOK, biztosított az ONLINE SZÁLLÁSFOGLALÁS amely kiterjed a KÁRPÁT-MEDENCÉRE, ERDÉLYRE, ROMÁNIÁRA.